Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj päťizbový rodinný dom v Moldave nad Bodvou.  Nachádza sa na Lesnej ulici a ponúka pokojné útočisko na konci tichej slepej ulice, ohraničenej malým parkoviskom a hájikom. Dom má dve nadzemné podlažia s čiastočným podpivničením. Prvé podlažie zahŕňa vstupnú halu, schodisko, obývaciu izbu,  kuchyňu, komoru, kúpeľňu s WC a východom do záhrady a garáž, ktorá je tiež prepojená s pivnicou. Na druhom podlaží sa nachádza chodba, obývacia izba, tri spálne, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC a dve loggie.

 

Dom sa pýši úžitkovou plochou 250 m², je postavený z kvádrov s betónovým základom. Má rovnú plechovú strechu s izoláciou, plastové okná,plastové dvere na loggie, drevené vchodové dvere, mestský vodovod a kanalizáciu, plyn, elektrinu, medené rozvody. Kúrenie zabezpečuje plynový kotol a plechové radiátory.  Zásobovanie teplou vodou zabezpečuje plynový prietokový ohrievač.  Dom má energetický certifikát s hodnotením B a bol skolaudovaný v roku 1981. Garáž je vnútorne prepojená s domom.

 

Pozemok má severojužnú orientáciu, je rovinatý s krásnym výhľadom na okolie a má veľkosť  498 m².  Nachádza sa tu drevený altánok a malá podpivničená hospodárska budova.  V záhrade sú vysadené ovocné stromy, vinič a ríbezle. V predzáhradke sú vysadené okrasné rastliny. 

 

Tento dom je ideálny pre tých, ktorí si prajú vytvoriť životný priestor podľa svojich predstáv, hľadajú tiché prostredie s krásnym výhľadom a dostatkom priestoru pre moderné, pohodlné bývanie.

 

Moldava nad Bodvou, je známe svojou pohostinnosťou a bohatou históriou. Toto malebné mesto ponúka nielen útulné kaviarne a reštaurácie, ale aj krásne parky a historické pamiatky, ktoré svedčia o jeho bohatej minulosti. S výbornou dostupnosťou a blízkosťou k mestám Košice a Rožňava je Moldava nad Bodvou ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie s možnosťou rýchleho spojenia s rušnejšími centrami.

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
498 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
250 m2
Zastavaná plocha:
125 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
5
Energetický certifikát:
B
Loggia:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Rok kolaudácie:
1981
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Počet garáží:
1
Počet pivníc:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Elektrika - na pozemku - 380 V:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Silvia Doleželová

Ing. Silvia Doleželová

Realitný maklér

  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné ponuky